úterý 9. února 2016

Dvouplášťový kotel bazar

Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů kotle. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízím NEREZový profesionální plynový varný KOTEL zn.


KE- Repasovaný ,NAGEMA 80l - Použitý,R-637. R-6- ABP05EN- Repasovaný ,elektrický dvouplášťový kotel L ,,použitý, repas,gastro bazar , Cena nového 125.

Varianty kotle jsou buď výklopný, nebo s vypouštěcím ventilem . Prohlídka prodejny Spustit prohlídku. Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem KE-3GASTRO HALL, GASTRO. Dvouplášťový kotel s nepřímým ohřevem 300Litrů Hranatý duplikítor. Produkt momentálně není v nabídce. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky . Kuchyňský nerezový dvouplášťový kotel o obsahu 3litrů.


Hlavní stránka Bazar pro dům a zahradu Kotle , Kamna, polní kuchyně.

Mlékárenské stroje, bazar na potravinářské stroje Paster Sýrařský kotel 1litrů. Nerezový dvouplášťový elektrický kotel. Vhodný na pasterizaci mléka . Zařízení profi kuchyně použité!


Prodám nerezový dvouplášťový kotel o objemu 3l. Bude nejspíš třeba vyměnit návarky do vnějšího pláště, jinak je kotel . FOTO před dílenskou prohlídkou CENA BEZ OPRAVY - v takovém stavu jak se vykoupilo = 20. Pro naší polní kuchyni, která je součástí expozice muzea Výtopny Zdice scháníme dvouplášťový kotel - varnici a nebo pánvičku na smažení. Zmrzlinovy vybavení kuchyně.


Plynový kotel den,prodám komplet vybavení kuchyně. Je to dvouplášťový varný kotel 80l. Nepřímý ohřev s nízkotlakou párou (bar) generovanou v meziplášti vybaveném bezpečnostním termostatem.


Kompletní gastro vybavení kuchyně Dobrý den,prodám komplet vybavení kuchyně. Nabízíme dvouplášťový nerezový kotel pro přípravu marmelád. Míchání i ohřev jsou elektrické, uvnitř kotle je míchadlo s teflonovými lopatkami, . Tyto modely jsou navržené pro .

S přibývajícími zkušenostmi jsme rozšířili naši nabídku o čaje z dalších zemí Asie (Vietnam, Indie, Nepál, Cejlon, Japonsko). Kotel elektrický tlakový dvouplášťový 1l - Fagor MPE9-BM. Uvažuji už delší dobu o stavbě destilačního dvouplášťového kotle. Varný kotel elektrický dvouplášťový o objemu 3l.


Varné kotle představují základní jednotku velkých gastronomických zařízení,. Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj . Působnost poptávky: Olomoucký kraj Kategorie poptávky: Ostatní. Poptávám bazar : Popis: dvouplášťový tlakový kotel z polní . Polní kuchyně, inzerce, bazar Vojenská polní láhev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky