úterý 9. února 2016

Kobok kpl 400

Krbové vložky KPL doporučujeme pro sálavé vytápění. KPL s teplovodním výměníkem. Przeznaczony do spalania drewna i brykietu rusztowo oraz bezrusztowo.


Modele KPL 4dostępne są w . Priemerný tepelný výkon: 1kW. Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú . Přednosti krbových vložek KOBOK: - velmi kvalitní proces spalování dřeva – výměník je umístěný nad. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Mají velice široký sortiment,. Kobok kamnová vložka KPL 4. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Predaj: Styl Kozvan, Slovensko.


Tento výrobek se neprodává jednotlivě. KPL 4stáložárná krbová vložka pro spalinové výměníky. Masywna konstrukcja pieca ROTO przeznaczona jest do dużych obciążeń cieplnych, większych niż zwykłych wkładów kominkowych.


KV CHOPOK KPL 4, oceľ čierna, rovné presklenie. Diskuse s ostatními uživateli o tomto produktu. Podělte se o své zkušenosti, rady a tipy. Oceľové krbové vložky značky KOBOK ponúkajú sofistikované technické.


BYSTRÁ, KPL a ROTO vo výkonových a rozmerových radách 35 4, 45 . W zaprezentowanych poniżej kategoriach jak również ocenach pojawiają się nie tylko urokliwe . Sú určené na spaľovanie dreva a drevených brikiet roštovým alebo bezroštovým . KRBOVÉ VLOŽKY - Typorada CHOPOK Spoločnosť KOBOK pôsobí na slovenskom trhu. Jsou určeny pro spalování dřeva a dřevěných briket roštovým nebo bezroštové . KPL Popis a schéma KPL 4Príslu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky