neděle 28. února 2016

Sinclair amc14an návod

Než svůj přístroj připojíte k elektrické síti, přečtěte si prosím pečlivě návod k. Název souboru, sinclair -user-amc-11an-and- amc - 14an -om-cz. Pokud nemáte možnost využít nástěnnou klimatizační jednotku jsou tady pro vás naše LOKÁLNÍ KLIMATIZÁTORY. Výkonné jednotky se svojí mobilitou hodí pro . NÁVOD K OBSLUZE LOKÁLNÍ KLIMATIZÁTOR AMC-11AN, AMC - 14AN ÚVOD.

Výrobce: SINCLAIR CORPORATION Ltd. Klimatizace Sinclair model AMC - 14AN. Naše nejvýkonější jednodílná mobilní klimatizace Sinclair AM- 14AN (kW chlazení i topení) se vyznačuje také svou flexibilitou použití.


Uložte si prosím návod na bezpečnom mieste, aby ste ho mohli v prípade potreby. Příslušenství k mobilní klimatizaci Sinclair AMC - AN nebo AMC-AN. Je tak vhodná i do větších prostor.


Manuals and User Guides for Sinclair AMC -15A.

We have Sinclair AMC -15A manuals available for free PDF download: Service Manual, User Manual . Jednotky AMC-11AN a AMC - 14AN lze instalovat ve venkovních i vnitřních prostorách. V letošním roce jsou v nabídce dvě novinky AMC -09Aa a AMC -12Aa. V nabídce klimatizací značky Sinclair naleznete i mobilní klimatizace. Prodej mobilní klimatizace Sinclair a ECG. M tento web je Určen partnerskýM spoLečnosteM,.


Můžete zde stáhnoUt VeŠkerÉ podkLadY. UžiVateLskÉ náVodY , prohLáŠení o shodě . Lair snadno vytvoříte domácí pohodu a příjemné klima ve všech typech rezidenčního bydlení. Užít jednotkY aMc-11a a aMc - 14an MiMo. Tento návod Vám pomůže zodpovědět nejčastější otázk. Díky nástěnnému setu se Vám.


SINCLAIR AMC-15A, AMC - 14AN a AMC-11AN venku,. Window kit SINCLAIR AK-15A. Sinclair AMC - 14AN – český návod Předtím, než uvedete svou klimatizaci Sinclair AMC - 14AN do provozu, pročtěte si pozorně.


Instalační a uživatelský návod AK15A.

AMC AN 2mobilní klimatizace Sinclair 0. SINCLAIR - AMC - 14AN ale porovnám si je pořádně. SINCLAIR AMC-WINK okenní set je určen pro mobilní klimatizace Sinclair AMC-11A a AMC - 14AN. Bez známek opotřebení, téměř jako nová, vč. Návod k použití, dálkové ovládání.


Je téměř nepoužívaná, nevyužitá včetně návodu. Mobilní klimatizace Sinclair Nabídka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky