čtvrtek 4. února 2016

Isover unirol profi 160

Izolace je ekologicky a hygienicky nezávadná a odolná vůči plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu. Vynikající izolační vlastnosti . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přicházíme s novinkou, která urychlí práci s tepelnou izolací.


Tloušťka: 1mm Obsah balení: mdoprava zdarma po celé ČR při odběru 1ma více.

Skladová dostupnost: Na skladě. Doprava: Pri nákupe nad 670€ s DPH je doprava na miesto dodania zdarma. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Cena za měrnou jednotku s dph 30KčM2.


Celkový počet měrných jednotek1M2. Skelné izolační pásy s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi jsou určené jako tepelná a akustická izolace šikmých střech a stropů. Kvalita, která padne do ruky.


Identifikační kód typu výrobku: 006-WS1-DoP-14-w2.

Zkuste to také, služba je . Mezi další výhody této izolační vaty patří dlouhá životnost,. UNIROL PROFI 1- bal m 11Kč, 13Kč. EPS GreyWall tloušťky 160mm. Unirol Profi tloušťky 50mm a sádrokarton tloušťky 9mm. Nebo tu 1zmáčknu do krokví 160mm ? Kompletní informace k výběru.


Izolační rolované pásy vyrobené ze skelné plsti mají po celém povrchu . Prezri si u nás isover unirol profi a porovnaj ceny v 10. Prodám tepelnou izolaci ISOVER DOMO. Isover Unirol - Profi 1mm varianta. Izolačný pás zo sklených vlákien s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami určený na tepelnú a akustickú izoláciu . Difuzní folie Tondach Tunning FolN.


Vnitřní nosné zdi jsou z cihlových bloků Porothermu Profi, Profi a 1Profi. Výroba je založena na metodě. Prosíme objednávajte len násobky . Predam zostatok sklenej vaty zo stavby isover unirol profi 160mm.


Eternit Dacora, česká šablona černá.

Oblast použití, izolace šikmých střech a stropů. Termín dodání a minimální objednávkuvé množství třeba. Typ výrobku, Tepelně izolační materiál.


Obrázek výrobku, uniroll_profi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky