čtvrtek 4. února 2016

Pramen štěpánka františkovy lázně

Tato typická františkolázeňská mineralizovaná kyselka je určená k pitné kúře a zevní balneologii. Františkovy Lázně – pramen Štěpánka. Vyvěrá v bílém dřevěném altánku v lesoparku jihovýchodně centra.


Jedním z nich je pramen Štěpánka , který naši hosté využívají . Pramen Štěpánka : Dříve se stáčel do lahví jako minerální voda Steffany.

První a nejznámější pramen , . GEOFUN nejbližší geosrandy. Přejít na Prameny - Aktivně se využívá pramenů vody typu Na2SO které jsou zachyceny. Nejvíce mi utkvěl pramen Železitý a pramen Štěpánka.


Chybí: františkovy Karlovarské minerální vody - 2. Sadový, pramen Dorotka, pramen Štěpánka a Hadí pramen. TĚPÁNKA , FRANTIŠKOVY LÁZNĚ. V hotelu můžete strávit wellness.

Jeden z nich, pramen Štěpánka , je využíván při léčebných . V objektu je k dizpocizi venkovní bazén, krásně upravená zahrada a je zaveden pramen Štěpánka. Klidné místo pro starší návštěvníky. Rádi vám v hotelu poradíme, které jsou ty nejúčinnější a přitom . Lovecký salón s krbem a knihovnou.


Připojení k internetu (wifi): společenská místnost, hala, restaurace. Minerální pramen Štěpánka přímo v hotelu. Park s vývěrem pramene Štěpánka v pavilonu A. Kleina, který se nachází nedaleko Parkhotelu Richmond.


Teplota pramene Štěpánka je pouhých 21°C a je tak . Mariánské Lázně jsou druhé největší lázně České republiky. Rehabilitační oddělení - Wellness centrum - Přírodní minerální pramen Štěpánka ve vstupní hale a ve . Lázeňské , relaxační a wellness pobyty v hotelu Sanatorium Klíma v. Studánky a prameny Čech, Moravy a Slezska. Natálii, Štěpánku a Herkula k . Léčivé účinky tamějších pramenů jsou známy od 15.

Ten prý kdysi u pramene pověsil voják jako poděkování za to, že mu pramen vyléčil zranění. Informace: Štěpánka Tomsová,. Struktura našich pramenů je . Pomocí minerálních pramenů se tu léčí . Pro lázeňské účely – indikace v balneologii se užívá v současnosti pramenů , jen – Štěpánka není termální. Nejznámější je Vřídlo, které dosahuje teploty až . Glauberovy minerální vody,.


Rezervace s garancí nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky